mullsjö logotyp

Näringsliv och arbete - vi värnar gott näringlivsklimat!

I Mullsjö kommun har näringslivet en fast förankring. Företagandet är och har under det senaste århundradet varit stort. Vi pratar gärna om Mullsjöandan. Mullsjö fortsätter hänga kvar i toppen på Svenskt Näringslivs ranking rörande bra företagsklimat och ligger på en 19:e plats i landet. Detta gläder oss men vi vill givetvis bli ännu bättre. Är du intresserad av vilka mål kommunen har med dess arbete inom näringslivet samt strategin för hur dessa skall nås, läs mer under rutan dokument.


Bor du i Mullsjö så är tillgången till arbete på nära håll riktigt bra. I vår kommun arbetar fler än snittet i såväl landet som länet.
Är du intresserad av att arbeta i vår kommun eller funderar du kanske på att driva företag? På dessa sidor hittar du förhoppningsvis det du söker.

 

Mullsjö Utveckling- genom samverkan skapar vi tillväxt

Mullsjö Utveckling AB är näringslivsbolaget som stärker näringslivet och skapar rätt förutsättningar för tillväxt i Mullsjöregionen. Genom samverkan mellan företag, kommun och skola skapar vi en starkare grogrund för nya och befintliga företag såväl som för näringslivet i sin helhet. 
För mer information, se kontaktuppgifter till näringslivsansvarig i kontaktrutan och länk till Mullsjö Utveckling AB i länktipsrutan.

 

 


Senast uppdaterad: 2016-09-22 Ansvarig: Lennie Johansson