mullsjö logotyp

Näringsliv och arbete. Bästa kommun i länet just nu!

I Mullsjö har näringslivet en fast förankring. Företagandet är och har under det senaste århundradet varit stort och vi pratar gärna om Mullsjöandan. Vi fortsätter hänga kvar i toppen på Svenskt Näringslivs ranking rörande bra företagsklimat och vi är nu 1:a i länet och ligger på en 21:e plats i landet. Detta gläder oss men vi vill givetvis bli ännu bättre. Är du intresserad av vilka mål kommunen har med dess arbete inom näringslivet samt strategin för hur dessa skall nås, läs mer under rutan dokument.


Bor du i Mullsjö så är tillgången till arbete på nära håll riktigt bra. I vår kommun arbetar fler än snittet i såväl landet som länet.
Är du intresserad av att arbeta i vår kommun eller funderar du kanske på att driva företag? På dessa sidor hittar du förhoppningsvis det du söker.

 

Mullsjö Utveckling- genom samverkan skapar vi tillväxt

Mullsjö utveckling är näringslivsbolaget som stärker näringslivet och skapar rätt förutsättningar för tillväxt i Mullsjöregionen. Genom samverkan mellan företag, kommun och skola skapar vi en starkare tillväxt för nya och befintliga företag såväl som för näringslivet i sin helhet. 
För mer information, se kontaktuppgifter till näringslivsansvarig i kontaktrutan och länk till Mullsjö Utveckling AB i länktipsrutan.

 

 

2016-09-22 Innehåll: Lennie Johansson   Publiceringsansvarig: Lennie Johansson