Eldningsförbud i skog och mark

Uppdatering 2018-05-24

Extremt stor brandrisk i länet

Just nu är det väldigt torrt i skog och mark och i kombination med blåst ger det en extremt hög brandrisk.

Generellt eldningsförbud råder från och med tisdagen 22 maj i Jönköpings län.Nyhetsbild

På grund av den torra väderleken är nu brandrisken mycket hög i Jönköpings län och Ydre kommun. Prognosen från SMHI tyder på att det fortsatt kommer vara torrt i skog och mark i minst en vecka framöver.

Eldningsförbud innebär att det är förbjudet att göra upp alla former av öppen eld utomhus tills dess att förbudet är upphävt.

Mer om eldningsförbudet

Press- och informationsmaterial

Här samlar vi material som rör kommunens utåtriktade information och marknadsföring.

Pressmeddelanden

Pressmeddelanden riktar sig i första hand till massmedia.

Länk till aktuella pressmeddelanden hittar du i länktipsrutan.

Pressbilder

Vi har samlat pressbilder på tjänstepersoner inom Mullsjö kommun och kommunala bolag.
Bilderna får publiceras i samband med redaktionell text, bild eller film om Mullsjö kommun och vår verksamhet.

Grafisk profil och logotyper

Du kan hämta logotyper, se länk till logotypservice i länkboxen. Inom kort lägger vi upp även handbok om grafisk profil.

Informationsmaterial

Under informationsmaterial kommer vi att samla nedladdningsbara broschyrer från kommunens olika verksamheter samt powerpointpresentation som handlar om Mullsjö kommun.

Senast uppdaterad: 2018-03-06 Ansvarig: Annika Tompa Pálffy