mullsjö logotyp

Möten och protokoll

Möten, sammanträden

Kommunfullmäktige i Mullsjö sammanträder i kommunfullmäktigesalen, Järnvägsgatan 29, vanligtvis kl. 18.30 den fjärde tisdagen varje månad utom i juli då det är sommaruppehåll.

Kommunfullmäktiges möten, sammanträdena direktsänds i Mullsjö Närradio på 95,6 MHz. Det finns även möjlighet att lyssna på Kommunfullmäktiges sammanträden i efterhand. I menyn hittar du länk "Lyssna på kommunfullmäktige" som tar dig till ljudfilerna.

I menyn hittar du en sammanställning över de datum och tider som kommunens alla politiska sammanträden äger rum.

Offentlig handling

De flesta handlingar som kommer in till kommunen eller som skapas där är allmänna handlingar och i de flesta fall öppna för vem som helst att få ta del av. Länk "Offentlig handling" till information om allmänna handlingars offentlighet hittar du i länktipsrutan.  

Kallelser och protokoll

Ett protokoll är den text som beskriver vad som händer under ett sammanträde, vilka som var närvarande och vilka beslut som fattades. I menyn hittar du länk till kommunfullmäktiges och kommunstyrelsens kallelser och protokoll samt ljudfiler. Där hittar du även övriga utskott och nämnders kallelser och protokoll.


Senast uppdaterad: 2016-09-28 Ansvarig: Lena Arnoldsson