mullsjö logotyp

Eldningsförbud i skog och markNyhetsbild

Generellt eldningsförbud råder. Extremt stor brandrisk i länet. 

På grund av den torra väderleken är nu brandrisken mycket hög i Jönköpings län och Ydre kommun. Prognosen från SMHI tyder på att det fortsatt kommer vara torrt i skog och mark i minst en vecka framöver.

Eldningsförbud innebär att det är förbjudet att göra upp alla former av öppen eld utomhus tills dess att förbudet är upphävt. 

Mer om eldningsförbudet

Har du synpunkter på kommunens service eller tjänster?

Hjälp oss att bli bättre! Dina synpunkter är viktiga!


Dina synpunkterHär kan du beskriva den synpunkt du vill framföra. Om din synpunkt gäller en särskild enhet (t.ex. en skola eller ett äldreboende eller liknande), ber vi dig ange enhetens namn så att synpunkten skickas till rätt person.
 
 Skrivfältet för synpunkter kan se litet ut, men det går bra att skriva längre text i den - ca 650-700 ord dvs. ca en A4 text får plats. Välkommen att skriva utförligt om du så önskar!
 
Min synpunkt berör
 
KontaktuppgifterDet går bra att vara anonym, men då kan vi inte ge dig information om hur vi har behandlat din synpunkt.
  
 Glöm ej ange kontaktuppgifter och kontaktsätt om du vill bli kontaktad!
Namn
Adress
Postnr
Ort
Telefon
E-post
  
Kontaktsätt
  
Fyll i om du vill hjälpa oss med statistikHär kan du ange uppgifter som ger oss statistiskt underlag. Uppgifterna är valfria, men vi skulle vara tacksamma om du fyller i även dessa
 
Kön


  
Bostadsort
Ålder

 
Säkerhet
 700+5
 

Senast uppdaterad:2017-08-21 av: Annika Tompa Pálffy