mullsjö logotyp

Tomtpriser

Mullsjö kommun inför den 15 januari tomtkö. Områden som kommer att släppas under 2018 är del av Havstenshult samt Torestorp 1:300. I nuläget finns det endast några strötomter i Mullsjö tätort.

I Sandhems tätort finns lediga tomter på Fällevägen, Lönnvägen, Ceders väg, Lindvägen och Ängsvägen. Du hittar tomterna som pdf:er i dokumentrutan.

Du är välkommen att kontakta Emma Danielsson på Mullsjö kommun för mer information. Se kontaktuppgifter i kontaktrutan.

När det är dags att börja fundera på huset man vill bygga, gå då in under Bygglov och tillstånd, se länk till höger. Här finns bland annat kontaktinformation till kommunens bygglovshandläggare samt vem som hjälper till att ta fram nybyggnadskartor och annat kartmaterial för att komma vidare i byggprocessen.

Tomtköregler och anmälan till Mullsjö kommuns tomtkö

För Mullsjö kommuns regler för tomtkö, se sidan Tomtköregler i menyn. Du kan sedan anmäla dig till tomtkö via webbformulär, även göra en intresseanmälan för tomt och småhus, se formulären i rutan länktips.

OBS: För att bli registrerad i tomtkön krävs det att du är 18 år. Vid registrering måste du fylla i webbformuläret samt betala en årsavgift som är på 300 kr på bankgironummer 5932-8807 eller swisha på nummer 123 557 4900  märkt "tomtkö" samt ert namn.

Samtliga anmälningar som kom in 15/1 kl 24:00 kommer att lottas för köordning den 16/1. Därefter kommer löpande köordning upprättas efter tid och datum för anmälan (och inbetalning).

Annonsering av lediga tomter och gruppbyggda hus

Här kommer vi att annonsera om lediga tomter. Det sker här nedan, sista helgfria onsdagen varje månad.

2015-08-19 Innehåll: Yvette Tidefors   Publiceringsansvarig: Yvette Tidefors