mullsjö logotyp

Miljöutbildning

Miljöutbildning

Oavsett om du är invånare, kommunanställd, företagare, skolelev eller föreningsrepresentant så kan du öka din förståelse för vår miljö på ett enkelt sätt genom denna utbildning. 

Målet med miljöutbildningen är att förstå hur vi påverkar miljön, vilka utmaningar vi står inför och hur vi alla kan göra skillnad och bidra till en positiv utveckling. Utbildningen är grundläggande och består av 8 kapitel som tillsammans tar runt 45 minuter. Kapitlen innehåller filmer, text och övningar. Om du hellre vill få utbildningen uppläst så finns den möjligheten. 

Så här gör du  

Du kan själv bestämma om du vill genomgå utbildningen själv eller i grupp. Du kan även välja om du vill genomgå hela utbildningen i ett svep eller om du vill dela upp den på flera tillfällen. Kom bara ihåg var du slutade någonstans.  När du har tagit del av allt innehåll och svarat på tillhörande frågor gör du ett sluttest. Efter att du gjort testet kan du spara ditt intyg som en pdf. 

Delta i tävlingen

Under maj månad har du som genomgår utbildningen chans att vara och tävla för att vinna fina priser. Såhär gör du för att delta:

1. Genomför utbildningens alla kapitel

2. Gå till ”avslut”, gör ett kunskapstest och skapa ett intyg med ditt namn

3. Spara intyget som pdf och skicka till miljoutbildning@mullsjo.se (om du är anställd inom kommunen ska du också skicka intyget till närmsta chef)

Lycka till!

För att komma till miljöutbildningen, klicka på länken nedan. 

MiljöutbildningenSenast uppdaterad: 2019-03-07 Ansvarig: Ellen Lindberg