mullsjö logotyp

Bredbandsundersökning

Hur upplever du bredbandet i kommunen och hur fungerar ditt bredband för dig? Hjälp oss förbättra bredbandet i kommunen genom att svara på åtta frågor i formuläret nedan. Du tillför viktig information till vårt förbättringsarbete.

Kommunikation är grundläggande för att skapa tillväxt och trivsel. Det är viktigt att alla invånare får tillgång till snabbt och stabilt bredband för att kunna ta del av önskat utbud på internet. Mullsjö kommun har ambitionen att alla ska ha möjlighet att ansluta sig till bredband om minst 100 Mbit/s.

Åtta frågor om ditt bredband

Vi vill veta hur du ditt bredband fungerar. Hoppas du vill hjälpa oss genom att svara på våra 8 frågor nedan. Du svarar helt anonymt. Svaren kommer att användas som underlag för att kunna förbättra bredbandsutbudet i kommunen.

Vem får svara?

Du som bor, arbetar eller har sommarboende i Mullsjö kommun är välkommen att svara på frågorna. 

100 svar innan första april 

Undersökningen pågår till och med 2018-04-01. Vi behöver minst 100 svar innan första april för att få tillräckligt med underlag att jobba med. Sprid gärna informationen om undersökningen och uppmuntra vänner och bekanta som bor, arbetar eller har sommarboende i Mullsjö kommun att svara på frågorna.

Ja, jag vill hjälpa till. Ta mig till frågorna!

 Senast uppdaterad: 2018-03-01 Ansvarig: Dejan Nedic