mullsjö logotyp

Bredbandserbjudande 2017

Utbyggnaden av fiber är en viktig och strategisk fråga för Mulljö kommun och vi samverkar med Telia kring fiberutbyggnaden till hushåll och företag. Just nu erbjuder Telia dig som bor på landsbygden och glesbygden fiberanslutning till specialpris.

Långsiktigt samarbete baserat på efterfrågan

Samarbetet är långsiktigt och gäller både tätorter och landsbygd, vilket innebär att även till exempel byalag och ekonomiska föreningar har möjlighet att ansluta sig. Utbyggnaden baseras på efterfrågan från hushåll och företag i kommunen. I landsbygdsområden samlar Telia in beställningar och börjar bygga fiber först när tillräckligt många påskrivna beställningar finns registrerade. Kampanjen är förlängd till 30/7 för att så många som möjligt ska kunna ta del av kampanjen.  

Samlad info på Telias webbplats

Genom att följa länken nedan eller i länktipsrutan hittar du information kring just dina möjligheter beroende på vilken målgrupp du tillhör. Det vill säga om du är villaägare (privatperson), privat fastighetsägare, företagare eller om er bostadsrättsförening eller samfällighet är intresserad av att ansluta sig.

På telia.se/landsbygd hittar du information om de olika möjligheterna och hur processen går till om man vill ansluta.

Vanliga frågor med svar sammanställt

På sidan "Vanliga frågor och svar gällande Öppen fiber" ser du en sammanställning av de mest förekommande frågorna gällande anslutning till fiber.


Senast uppdaterad: 2017-06-30 Ansvarig: Dejan Nedic