mullsjö logotyp

Eldningsförbud i skog och mark

Uppdatering 2018-05-24

Extremt stor brandrisk i länet

Just nu är det väldigt torrt i skog och mark och i kombination med blåst ger det en extremt hög brandrisk. 

Generellt eldningsförbud råder från och med tisdagen 22 maj i Jönköpings län.Nyhetsbild

På grund av den torra väderleken är nu brandrisken mycket hög i Jönköpings län och Ydre kommun. Prognosen från SMHI tyder på att det fortsatt kommer vara torrt i skog och mark i minst en vecka framöver.

Eldningsförbud innebär att det är förbjudet att göra upp alla former av öppen eld utomhus tills dess att förbudet är upphävt. 

Mer om eldningsförbudet

Bostäder

Hos oss är det enkelt att bo. Vill du hyra bostad kan du göra det av Mullsjö Bostäder eller någon av våra privata hyresvärdar, se länk till lista med hyresvärdar i kommunen i Länktips-rutan. Hyrorna är lägre än på många andra ställen i landet.

Köpa bostad är heller inget problem. Om du vill köpa en tomt och bygga ett hus så hjälper vi såklart också till. Men att bo är ju så mycket mer än att bara hitta en bostad. Här berättar vi också om hur du gör om du vill renovera eller bygga till, vad som gäller vid kontroll av ventilationsanläggningar och hur du som funktionshindrad kan få din bostad anpassad.

Att trivas med sin bostad är viktigt för livskvalitén. I tätorterna Mullsjö och Sandhem bor var och varannan i villa med trädgård, dessutom med en fantastisk utsikt. Men det är inte bara tätorterna som är attraktiva, på vår levande landsbygd bor en stor del av kommunens invånare.

I Mullsjö kommun bor ca 7 200 invånare. Men vi har plats för fler.
År 2030 vill vi vara 8 000 invånare, välkommen du också!

Välkommen att hitta ditt boende i Mullsjö kommun!


Senast uppdaterad: 2016-01-05 Ansvarig: Annika Tompa Pálffy