mullsjö logotyp

Intresseanmälan för tomt och småhus

Har du hittat en tomt eller ett småhus som passar dig? Fyll i webbformuläret nedan för att anmäla ditt intresse!

Tänk på att du måste först vara anmäld i Mullsjö kommuns tomtkö för att kunna anmäla ditt intresse för tomt eller småhus. 

Det är viktigt att du som registrerar dig i tomtkön läser igenom gällande köregler, se sidan Tomtköregler i menyn. Köreglerna är antagna i kommunfullmäktige den 18 december 2017 § 152. Reglerna börjar gälla från och med den 15 januari.

Du som söker kommer att meddelas via den mailadress som du angett om du tilldelats tomt/grupphus eller ej.

Tänk på att:

  • Du måste fylla i varje ruta som har en stjärna* efter sig. Annars så skickas inte din ansökan in. Har du tryckt på skicka och missat obligatoriska fält, begär formuläret att du fyller i de fält du missat.

  • Du kan endast skicka in en intresseanmälan på av kommunen utannonserade tomter, se dokument i högerspalt. 
     

  • Du ska få ett meddelande som bekräftelse på att din ansökan registrerats - Det står "Tack för din ansökan!" Får du inte bekräftelsen, får du se över formuläret igen och se om du missat något obligatoriskt fält med stjärna* efter sig. 


Fyll i vilket område du är intresserad av samt objektnummer för området. Rangordna varje tomt eller småhus med en siffra från 1-22 för att förtydliga vilken av dessa du är mest intresserad av:*
Du som söker:
Hur bor du i dag?:*
Medsökande:
Vem ska äga fastigheten?:*


När du har skickat in formuläret med dina eller dina anhörigas personuppgifter godkänner du att dessa uppgifter behandlas av Mullsjö kommun. Dina personuppgifter är bara tillgängliga för personer som behöver dem för att kunna utföra sina arbetsuppgifter.
Jag godkänner behandling av personuppgifter jag skickar in till Mullsjö kommun genom detta formulär.*
Kontrollfråga:
600+10

Senast uppdaterad:2019-03-27 av: Emma Lindholm