mullsjö logotyp

UngDrive

Till dig som är gymnasieelev och är bosatt i Mullsjö kommun

Mullsjö kommun erbjuder dig som slutar åk 9 samt 1:a och 2:a året i gymnasiet ett alternativ till feriearbete. Sedan 2012 har vi erbjudit ungdomar från Mullsjö att starta företag inom ramarna för UngDrive Jönköping och sommaren 2019 är inget undantag.

UngDrive- vad är det?

I UngDrive får du möjligheten att av erfarna entreprenörer lära dig allt du behöver för att lyckas i ett eget företag och tjäna pengar på en egen affärsidé under sommarlovet. Med hjälp av inspiration, workshops, coaching, säljträning och ett startkapital på 1 500 kronor får alla deltagare starta upp egna affärsidéer som man förverkligar under sommarlovet och på så sätt tjänar sina egna pengar. Utöver detta kommer du att få lära känna många nya människor, utvecklas som person och framförallt ha riktigt roligt!

Är du intresserad?

Skicka in en intresseanmälan på www.ungdrive.se/intresse så får du mer information, fler länkar till UngDrives webbplats finns även i rutan länktips. 

Platserna tillsätts löpande, så ju tidigare du skickar in desto större chans att få vara med. Senaste ansökan är dock 20 april.

För mer information, kontakta projektledare Stefan FalkBoman, se kontaktuppgifter i rutan kontakt.


Senast uppdaterad: 2019-01-08 Ansvarig: Lisa Miklos